PMU Wenkbrauwen

Hartje voor ogen
De wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Mooi gevormde wenkbrauwen kunnen je jaren jonger laten lijken. Helaas heeft niet iedereen de wenkbrauwen die je graag in je bezit wilt hebben. Soms ontbreekt er een deel van je wenkbrauw of loopt er een litteken doorheen? Heb je geen of weinig wenkbrauw haren? Heb je dunne wenkbrauwen door het veelvuldig epileren? Heb je last van alopecia of kaalheid? Heb je last van haaruitval na chemotherapie? Ben je het zat om dagelijks zelf je wenkbrauwen met een potlood of poeder bij te tekenen? Wij bieden dè langdurige oplossing voor al deze problemen. Met permanente make- up (PMU) zorgen wij ervoor dat je wenkbrauwen er altijd mooi en verzorgd uitzien. Je wenkbrauwen zien er elke dag mooi en verzorgd uit en je hoeft er zelf niets meer aan te doen.

Wat is PMU

Onze mooie huid bestaat uit drie lagen: de opperhuid (de epidermis), de lederhuid (de dermis) en het onderhuids vetweefsel/onderhuid (de subcutis).De techniek van PMU is vergelijkbaar met die van het aanbrengen van een tatoeage. Een tatoeage zet je in de onderhuid (subcutis) en PMU wordt d.m.v. fijne naaldjes met kleurstoffen in de lederhuid (de dermis) gezet, zodat je niet te diep werkt en de kleur mooier uitkomt. Ook worden er met PMU, lichaamsvriendelijke pigmenten door middel van ultradunne, steriele naalden net onder het huidoppervlak (in de lederhuid) aangebracht. Wij gebruiken pigmenten die in de loop van de jaren geleidelijk verdwijnen. Deze pigmenten zijn veilig en geven een natuurlijk resultaat. Hoe snel de pigmenten vervagen verschilt per persoon. Gemiddeld blijft PMU 1,5 jaar goed zichtbaar, daarna kan het pigment vervagen. We raden je dan aan om het pigment bij te werken. De wenkbrauwen kunnen daarna meestal in 1 sessie weer worden bijgekleurd.

Waarom naar Monique Broekhuis PMU?

Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent. Wij vinden het belangrijk dat we het gewenste resultaat behalen. Daarom krijg je bij ons altijd 3 behandelingen. Wij doen dit, zodat je voor 99% gegarandeerd jouw perfecte Wenkbrauwen krijgt. Ook hebben onze specialisten een opleiding bij Irma Hulscher Corsmetics gevolgd. Een erg goede opleiding, waar kleurenleer en theorie geëxamineerd wordt. Met verschillende methodes ((Natural soft, Powder Brows, Combi-Brows en Hairstrokes) creërt Monique Broekhuis PMU de wenkbrauwen die passen bij jou en je gezicht! Zo zit er altijd een methode bij die bij jou past.

Hoe werken wij

Wij begrijpen als geen ander dat het spannend is om deze stap te zetten. Tijdens een afspraak bij Monique Broekhuis PMU, krijg je van ons een eerlijk en persoonlijk behandeladvies. Na dit behandeladvies wordt de PMU in 3 sessies opgebouwd om een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken. Tijdens de 1e afspraak wordt er een kleurentest gedaan. Onze specialist tekent je wenkbrauwen in de gewenste vorm, de kleur wordt bepaald en als de kleur naar wens is worden de wenkbrauwen gepigmenteerd met een PMU methode naar keuze. Tijdens de 2e en 3e behandeling, beoordeel je samen met de specialist het resultaat. Soms is het nodig nog wat meer pigment toe te voegen. Zo nodig kan de kleur en de vorm van de tatoeage nog iets worden aangepast.

Afspraak maken?

×