PMU Eyeliner

Eyeliner op geel oog
Wil jij wakker worden met sprankelende ogen? Wil jij niet meer struggelen met een oogplotlood? Wil je een vollere wimperopslag? Houd jij van een opvallende oogopslag? Een wing? Of gewoon een subtiel lijntje?
Door het zetten van een PMU eyeliner bij Monique Broekhuis zijn deze problemen verleden tijd! Een PMU eyeliner, geeft je ogen dè uitstraling en het blijft tot wel 1 a 2 jaar mooi. De daadwerkelijke periode is afhankelijk van o.a. huidtype, leeftijd en blootstelling aan de zon. Bij ons krijg je altijd 3 PMU behandelingen , dit om tot het beste resultaat te komen en er nog langer plezier van te hebben. Het zetten van een eyeliner gebeurt met een Micropigmentatie apparaat. De meeste mensen kiezen voor een zwarte eyeliner. Uiteraard is het ook mogelijk om een eyeliner te nemen dat overvloeit dat tot een andere kleur. Voor het meest natuurlijke effect, raden we vaak de infralash methode aan. Dit is een fijn lijntje dat tussen de wimperhaartjes dat gepigmenteerd wordt. Hierdoor worden je ogen sprekender, zonder dat de eyeliner duidelijk zichtbaar is. Maar we kijken altijd per persoon wat het beste zal zijn.

Welke vormen van PMU Eyeliner bieden wij?

Wij bieden verschillende soorten PMU Eyeliner aan, zodat er altijd een eyeliner bij zit die bij jou past. Infralash: Een infralash is de meest subtiele techniek voor de ogen. Bij een infralash wordt er optisch meer volume aan de wimpers gegeven door een lijntje in de wimperrand te plaatsen. Hiermee ontstaat er direct een meer sprekende oogopslag zonder een echte make-up look. Echt een uitkomst voor mensen met blonde wimpers. Zijn je ogen erg gevoelig, dan is dit een goede keuze gezien de relatief korte behandeltijd. Basis Eyeliner: Bij deze behandeling wordt een dun lijntje in en boven de wimperrand gepigmenteerd. Dit geeft meer een make-up look dan de infralash. Winged Eyeliner: Naast dat een wing mooi is , kan dit ook worden gebruikt om de oogvorm te corrigeren. Met een wing worden de ooghoeken verlengd, verhoogd en/of verlaagd. Zo krijg je dus twee behandelingen in één. Ook adviseren wij hoe groot de wing kan worden, rekening houdend met het verzakken van het vel bij je oogleden naarmate je ouder wordt.
Eyeliner op gesloten oog

Waarom ga je voor PMU naar Monique Broekhuis?

Onze Werkwijze

Wij begrijpen als geen ander dat het spannend is om deze stap te zetten. Tijdens iedere afspraak, krijg je van ons een eerlijk en persoonlijk behandeladvies. Na dit behandeladvies wordt de PMU meestal in 3 sessies opgebouwd om een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken. Tijdens de 1e afspraak bespreek je samen met de specialiste welke kleur, vorm en dikte het beste bij jouw ogen past. Daarnaast loopt onze specialiste de manier van werken uitgebreid met je door zodat je goed weet wat er gaat gebeuren. We kiezen samen de juiste kleur. We starten de behandeling pas, indien jij helemaal akkoord bent. De behandeling duurt ca. 1,5 – 2 uur. We bespreken wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Na de behandeling bespreken we de nazorginstructies. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen. Tijdens de 2e en 3e behandeling, beoordeel je samen met de specialist het resultaat. Soms is het nodig nog wat meer pigment toe te voegen. Zo nodig kan de kleur en de vorm nog iets worden aangepast.

Afspraak maken?

×