Over mij

Wie ben ik

Ik ben geboren en opgegroeid in het mooie Twente, ik ben getrouwd en trotse moeder van twee Zoons. Mijn hobbies zijn teken, schilderen en fotograferen. Mijn salon is gevestigd in Enschede, waar we naast ons huis mijn fotostudio verbouwd hebben tot een mooie salon. Eind 2022 ben ik gestart met mijn salon, waarin ik me volledig richt op Permante Make-Up en alles wat daar bij hoort. Dat betekent dat ik niet alleen PMU aanbreng, maar ook bestaande PMU kan corrigeren en verwijderen. Jouw wensen staan altijd voorop. Mijn missie hierbij is altijd het bereiken van jouw wens. Een natuurlijk mooi eindresultaat.

Omdat ik weet uit eigen ervaring en het erg belangrijk vind om het beste uit mezelf en jou te halen, heb ik mijn opleiding gevolgd bij de beste PMU-leerschool Irma Hulscher, al zeker 30 jaar goeroe op het gebied van permanente make-up. Kwaliteit en professionaliteit is dan ook waar ik voor sta en waar ik voor ga. Mijn geduld en perfectionisme komen daarbij van toepassing en daarom neem ik altijd voldoende tijd om jou het beste eindresultaat te geven.
Zodat jij vanaf de intake tot ver na de behandeling het stralende middelpunt zult zijn!

~ Monique Broekhuis PMU

Mistige spiegel
Vrouw krijgt behandeling

Wat is PMU

PMU heet voluit permanente make-up. PMU is het aanbrengen van een cosmetische tatoeage/pigmentatie. Een uniek en uiterst veilige methode waarbij d.m.v. kleine naaldjes, pigment in de bovenste huidlaag wordt aangebracht. Via verschillende technieken worden wenkbrauwen, ogen en lippen gecorrigeerd en laten zij je gezicht spreken.

Hoe lang blijft PMU zitten?

Permanente make-up op je wenkbrauwen ongeveer 1,5 jaar, Eyeliner ongeveer 3 jaar en lippigmentatie blijft ongeveer 2 jaar mooi zitten. Uiteraard is iedere huid anders, maar met een goede nazorg behandeling blijft het werkelijk lang mooi. Wij raden je aan om na 1,5 jaar een Touch-up (opfris beurt) te boeken om de kleur en vorm aan te houden. Als je er niks meer aan doet zal de permanente make-up meer vervagen en zal je weer bij moeten tekenen.
×