Behandelingen

Behandelstoel
Bij Monique Broekhuis PMU bieden we altijd 3 behandelen aan. Uit ervaring weten wij, dat het mooiste resultaat wordt verkregen door laagje over laagje pigment in de huid te brengen. Doordat wij drie behandelingen aanbieden, kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd. Tijdens het genezingsproces verlies je altijd stukjes pigment, waardoor er gaatjes/oneffenheden komen. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit. Je ziet duidelijk verschil na drie behandelingen. Tijdens de eerste behandeling besteden wij uitgebreid aandacht aan jou. We nemen de tijd voor je wensen qua vorm en kleur. Na de behandeling krijg je een nabehandelingsformulier mee. Hierin staat duidelijk vermeld hoe je de behandelde huid de dagen na de behandeling, het beste kunt verzorgen.

TIP:

De eerste drie dagen mag de PMU niet nat worden, (dus niet zwemmen, douchen, naar de sauna of andere vormen van water gebruiken) daarom is het wellicht handig dat je op de dag van de behandeling nog even gaat douchen en je haar wast.

Na de behandeling:

Na de PMU behandeling, zuigt de opperhuid zich vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. Er kunnen lichte korstjes en schilfers ontstaan. Dit hoort bij het pigmentatie proces. Na de behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. Vanaf 3-4 dagen na de behandeling, zie je dat de pigmentatie lichter wordt. Laat de wenkbrauw goed genezen en pulk niet aan de korstjes. Bij erge jeuk of irritatie kan 1 a 2 keer per dag een dun laagje vaseline gesmeerd worden, deze krijg je mee na de behandeling.
Na de behandeling

Onze behandelingen

Eyeliner op oog

Eyeliner

De eyeliner techniek benadrukt jouw ogen subtiel.
Voor een strakke lijn, duurzaamheid en verfijnde afwerking.

Lippen behandeling

Lippen

Lippigmentatie is ideaal om mooi verzorgde lippen te hebben. We kunnen de contouren van jouw lippen mooier maken, de kleur aan passen en soms kunnen we de lippen zelfs iets vergroten. De mogelijkheden worden natuurlijk uitgebreid bekeken en uitgetekend voordat we beginnen met pigmenteren.
Wenkbrauwen haar

Wenkbrauwen

Mijn wenkbrauwstyling transformeert jouw uitstraling. Ons deskundige team biedt gedetailleerde, langhoudende en indrukwekkende resultaten.

Pigmentatie

Dermatografie

Ook wel bekend als medische tatoeage of areolaire micropigmentatie, is een gespecialiseerde cosmetische procedure die gericht is op het pigmenteren van de tepelhof.
×