PMU Lippen

Roze lippen
Zijn je lippen asymmetrisch en wil je graag een mooie vorm? Heb je smalle lippen en wil je ze net iets voller laten lijken? Heb je bleke lippen en wil je de lippen een frisse kleur geven? Met PMU zien je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit. Naast het zetten van wenkbrauwen en eyeliner is Monique Broekhuis PMU, ook gespecialiseerd in het pigmenteren van de lippen. We brengen met een ultrafijne naald het pigment aan in de huid van de lippen. PMU van de lippen gaat ca. anderhalf jaar mee. We hebben een breed scala aan kleuren beschikbaar, zodat er altijd dè kleur voor jou bij zit. Uiteraard kunnen wij de natuurlijke lipkleur verbeteren of zelfs je favoriete lipstick nabootsen. Je kunt met onze PMU de perfecte lip van je dromen creëren.

Let op!

Heb je af en toe last van een koortslip? Wij raden dan het pigmenteren van de lippen af! Mocht je toch graag willen, dan bespreken we een preventief behandelplan dat zeker twee weken voorafgaand aan de behandeling gestart moet worden!

Kus op kraag

Waarom ga je voor PMU naar Monique Broekhuis?

Hoe werken wij?

Wij begrijpen als geen ander dat het spannend is om deze stap te zetten. Tijdens een afspraak bij Monique Broekhuis PMU, krijg je van ons een eerlijk en persoonlijk behandeladvies. Na dit behandeladvies wordt de PMU in 3 sessies opgebouwd om een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken. Tijdens de 1e afspraak tekent onze specialiste de lippen voor. We kiezen samen de juiste kleur. We starten de behandeling pas als jij akkoord bent. De PMU lippen behandeling duurt ca. 3 a 3,5 uur. We bespreken wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Na de behandeling bespreken we de nazorginstructies. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de lippen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen. Tijdens de 2e en 3e behandeling, beoordeel je samen met de specialist het resultaat. Soms is het nodig nog wat meer pigment toe te voegen. Zo nodig kan de kleur en de vorm van de pigmentatie nog iets worden aangepast.

Afspraak maken?

×